Vanuit jezelf gezien leeft iedereen in het verleden..

De titel van dit blog schijnt bij wetenschappers die zich bezighouden met kwantum mechanica en de relativiteitstheorie niet geheel duidelijk te zijn. Men praat graag over tijd, ruimte en nog wat dimensies maar begint zelden met observeren vanuit zichzelf.

Als ik stel dat uw eigen bewustzijn of eigenlijk uw besef van het heden de grens van het universum ia dan haakt de genoemde groep wetenschappers snel af. En dat is jammer, de sleutel naar een hoger besef van de realiteit vindt men niet in de verste uithoeken van het universum, de oplossing ligt erg dichtbij.

2 dingen die de wetenschap hierin niet begrijpt is dat alles wat u denkt te zien letterlijk gesproken een weergave van de werkelijkheid is die zich afspeelt tussen uw oren. We kijken door onze ogen niet naar buiten maar vangen met onze ogen een signaal op wat de hersenen vertalen naar zichtbaar beeld. Alles wat we zien bevindt zich tussen de oren.

Het tweede punt waar de wetenschap aan voorbij gaat is het besef dat de vorm van de absolute werkelijkheid nier overeen hoeft te komen met de vorm die wij zien. De 3 dimensies die wij zien zijn in feite illusies die ons brein ons voorschotelt. Voor, achter, boven en beneden etc.. zijn illusionaire dimensies die voor ons enkel bestaan omdat we niet meerdere kanten tegelijk op kunnen kijken.

Om dit voorbeeld aan de kaak te stellen het volgende,

Stel dat u ogen had waarmee u alle richtingen tegelijk op kon kijken. Voor en achter bestaan dan niet meer en de vorm van onze werkelijkheid was dan beduidend anders. Vissen met hun ogen aan de zijkant zien dus een totaal andere vorm van de werkelijkheid dan wij, de vorm die vissen kunnen is voor ons niet voor te stellen. En als we het dan toch voorstellen dan zouden we zeggen dat je dan een vervormt beeld van de werkelijkheid zou krijgen. Wel grappig, die vis zou exact hetszelfde beweren over de werkelijkheid die wij zien.

De werkelijkheid in haar absolute vorm is voor ons nauwelijks voor te stellen, er bestaat dan geen ruimtelijke richting meer ( alles ligt altijd voor u) en de enige kant die u op kunt gaan is vooruit in de tijd.

Als men dit zou beseffen dan zou het een stuk eenvoudiger zijn om aan te tonen en vooral te begrijpen dat het licht wat wij waarnemen geen snelheid heeft. De lichtsnelheid is geen snelheid maar is een spoor wat achter blijft in de ruimtetijd.

Het is en blijft natuurlijk een vreemd besef, maar uw eigen besef van de werkelijkheid is de absolute grens van het universum. Vanuit uw heden creeerd u de werkelijklheid van de toekomst.

De grens van het universum is de grens tussen wat geweest is en datgene waar we van dromen. En deze grens verschuift met bijna 300.000km/sec.

Vriendelijke groet,

Rudolfhendriques

Advertenties

Een Reactie op “Vanuit jezelf gezien leeft iedereen in het verleden..

  1. rudolfhendriques

    Dit is nog even een testje, maar o zo waar..;)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: