Is de wetenschap in staat om door een andere bril te kijken?

Laat ik het nog maar eens kort samenvatten. Mijn inziens kijkt de wetenschap door een oude vertrouwde bril naar de realiteit ondanks de vernieuwing die Einstein ons heeft gebracht.

Na Einstein zouden we op een geheel andere manier naar de ruimte en tijd moeten kijken maar helaas doet zelden iemand dat. Men is nog steeds niet in staat om de 4e dimensie letterlijk te zien. De 4e dimensie is een louter wiskundige dimensie zonder dat men zich realiseert dat tijd ook echt gezien en gevoeld kan worden.

Tijd zal pas een zichtbare dimensie zijn of worden zodra we ons realiseren dat ons eigen bewustzijn “in en van” het heden het punt is waarvandaan wij de realiteit creeeren. Het absolute heden, uw eigen besef van uw plaatst in het “nu”, dát is de grens van het universum.

Alle creatie ontstaat telkens weer vanuit het heden, het heden is de alsmaar veranderlijke grens van het universum die nimmer gevangen kan worden op een enkel moment. De stroom van tijd en ruimte waarin wij ons bevinden is het punt waarop het universum zich continu uitdijt. Tot zover even. Meer teksten met meer uitleg zullen volgen..:)

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: