De afwezigheid van de toekomst veroorzaakt zwaartekracht.

Laat ik het nog eens proberen te verduidelijken. Het is vrij eenvoudige natuurkunde dat men middels een stofzuiger deeltjes kan opzuigen door middel van een drukverschil.  Een onderdruk die gegenereerd wordt door de motor van een stofzuiger maakt dat deeltjes in een hoger drukgebied naar een lager drukgebied worden “aangetrokken”.  In een stofzuigerslang heerst een onderdruk en hierdoor zuigt men deeltjes op. De zwaartekracht werkt in zekere zin op exact dezelfde wijze met dat verschil dat er een drukverschil heerst tussen de aanwezige en afwezige tijd.

Middels een vereenvoudigde afbeelding ziet dat er dan zo uit;

 

 

 

Een massa welke aanwezig is in de ruimte en tijd genereert zelf de ruimte en tijd waarin hij of zij bestaat. Dit geld voor iedere massa vanaf het kleinst mogelijke deeltje tot grotere massa’s  zoals de aarde, de Zon of zwarte gaten.  Des te groter de massa is, des meer tijd en ruimte deze massa zal genereren. Grotere massa trekken kleinere massa’s dan ook naar zich toe zoals een kruimeldief geen stand zal kunnen houden tegen een flinke Nilfisk.

 

Tot zover het basisprincipe van de werking van de zwaartekracht. De kracht van de afwezige toekomst die we zelf invullen en generen. Het zou meteen verklaren waarom we ons tot bepaalde personen eerder of meer aangetrokken voelen dan tot andere personen. De mooiste toekomst heeft de grootste aantrekkingskracht. Begrijpen is zien..

Advertenties

2 Reacties op “De afwezigheid van de toekomst veroorzaakt zwaartekracht.

  1. De Baron

    Als het ontbreken van toekomst voor zwaartekracht zorgt, zou je in jouw theorie het meest moeten worden aangetrokken door iemand waarmee je GEEN toekomst hebt.
    Gelukkig werkt de echte wereld niet volgens jouw theorie!

  2. De toekomst met de meeste/beste opties trekt het zwaarst aan je..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: