Langzaam maar zeker wordt de 4e dimensie toch nog zichtbaar..

Fotonen als de broodkruimels van ruimtetijd. Zo simpel kan het zijn. Wij wandelen over een 4 dimensionale weg en doen dit met een snelheid van zo’n 300.000km/s. En op ieder moment vangen wij met onze ogen fotonen op als zijnde broodkruimels uit het verleden. Alle informatie die we zien of tot ons nemen is immers een vorm van oud nieuws. Alles wat we zien is al gebeurd op een iets eerder tijdstip dan het tijdstip waarop we iets zien.

De werkelijkheid nemen we waar met een vertraging van 1s/300.000km. Wat wij nu zien gebeuren op 300.000km afstand is in feite een seconde geleden echt gebeurd. Onze werkelijkheid bestaat als het ware uit informatie uit het verleden. U hoeft dit enkel maar te beseffen en leren te zien om heel eenvoudig te begrijpen waarom Albert Einstein het toch niet helemaal juist had. Die fout heeft hij overigens niet zelf gemaakt, in zijn tijd stond min of meer vast dat fotonen een snelheid hadden. Dat dit ook anders kon zijn was toen ondenkbaar, en zelfs op dit moment zullen velen zeggen dat dit niet anders kan zijn. Wel… het is wel anders..:)

Fotonen hebben geen enkele snelheid, het zijn de stilliggende broodkruimels die wij opvangen tijdens onze 4 dimensionale reis door de ruimtetijd. Dat dit niet direct gezien of begrepen zal worden is volstrekt logisch. Uw hersenen kunnen immers wel een 3 dimensionale ruimte voorstellen, maar om de dimensie tijd ook als een ruimtelijke dimensie te zien moeten de hersenen wel weten hoe dit voorgesteld kan worden. De hersenen kunnen zich niets voorstellen wat u zich niet kan voorstellen, tja.. het zijn dan ook uw eigen hersenen..

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: