Ieder seconde verschuift u 300.000km in de ruimtetijd.

Het verleden ligt achter ons verborgen in de fotonen die het beeld van vervlogen tijden bij zich dragen.Daar waar het op onze klok steeds een seconde later wordt daar ontbreekt de tijd voor het licht. Licht laat ons slechts zien wat al geweest is terwijl wij zelf altijd maar verder gaan.

De grens van het universum is een plaats in ons bewustzijn. En als je weet wat het heden is dan weet je dat de werkelijke grens van het universum de plaatst is waar de toekomst gemaakt wordt en waar het verleden ons verlaat. U bent zelf de persoon die de ruimtetijd creeerd, en wat u gedaan heeft blijft onveranderlijk achter in het verleden in de vorm van vervlogen energie.

En misschien is een discussie over het wel of niet hebben van een snelheid voor fotonen overbodig als u gewoon begrijpt dat het heden waar u zich nu bevindt de ware grens van het universum is. U creeerd tenslotte uw eigen werkelijkheid, en wat niet is zal ook nooit bestaan. Voorbij uw dromen is het dus voornamelijk leeg, daar is niets, geen tijd, geen ruimte..helemaal niets..

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: