De werkelijkheid bevindt zich letterlijk tussen uw oren, daar buiten is niets..

Hoe mooi of beroerd de wereld er zo nu en dan ook uit kan zien, het is allemaal in zekere zin nep. Er valt niets te zien aan de buitenkant van uw hoofd.  Alles wat u ziet bevindt zich letterlijk tussen uw oren. Tja, en ik begrijp dat dit best vreemd klinkt. Tegen wie heb ik het hier dan eigenlijk?   🙂  Misschien is een kleine toelichting hier op zijn plaatst.

Alles wat u ziet is een interpretatie van de hersenen, uw ogen vangen licht op en uw hersenen vertalen dit licht naar een zichtbaar beeld wat u letterlijk tussen uw oren te zien krijgt. De ogen in combinatie met de hersenen zijn te vergelijken met een radio/televisie  antenne en een omvormer. Uw ogen zijn als het ware 2 antennes die straling opvangen en uw hersenen zijn als het ware de versterker/televisie die deze straling omzet naar beeld. U kijkt niet naar buiten, uw ontvangst zit letterlijk van binnen. Daar ergens tussen uw oren wordt de werkelijkheid aan u gepresenteerd, en hoewel we allemaal hetzelfde denken te zien is dat ook slechts fictie. Ieder mens zit in feite op zijn eigen frequentie en elk paar ogen ziet een iets andere werkelijkheid. Dat is natuurlijk niet zo vreemd, datgene wat ik nu zie is totaal anders dan een persoon die zich ergens op een tropisch eiland bevindt op 7000km afstand. En zelfs als een persoon nagenoeg naast u staat zal deze persoon de werkelijkheid ook  net even anders zien dan u. Daarbij kun je je ook nog eens afvragen of we wel dezelfde zender bekijken op het moment dat we naast elkaar staan.:)

Zoveel hoofden, zoveel werkelijkheden. ( En deze quote is niet door mij bedacht)

Als we ons realiseren dat de ruimte om ons heen eigenlijk slechts een illusie is, dan kun je je ook afvragen ofdat voor en achter letterlijk bestaan of dat deze ruimtelijke plaatsen slechts een illusie zijn. Voor en achter zijn eigenlijk 2 dimensionaal. Voor ons is daar waar we heen gaan, en achter is daar waar we vandaan komen. Draaien we ons om dan is achter opeens weer voor ons en is dat wat eerder voor ons was weer achter.

De enige richting die we wel altijd op gaan is vooruit in de tijd. En zodra we dat niet meer doen dan ben je in feite hartstikke dood en blijf je tezamen  met het licht achter in het verleden. Alles wat u doet of gedaan heeft is in principe opgeslagen in het licht. Zo moet een Marsmannetje op 100 lichtjaar afstand ( hij is al lange tijd geleden vertrokken vanaf Mars maar heeft zijn roots behouden) nog zo’n 70 jaar wachten voordat hij eindelijk de 2e wereldoorlog op aarde ziet beginnen. Het is toch raar dat de wetenschap dit op e.a. manier niet begrijpt. Het mag duidelijk zijn dat licht informatie is/bevat uit het verleden, zelfs als dit licht een mannetje laat zien op 10 meter afstand.
Nu stelt de wetenschap dat licht heel snel gaat, dat is net zoiets als stellen dat oude informatie heel snel gaat. Als je je dan afvraagt t.o.v. wat die oude informatie heel snel gaat dan is de conclusie dat dit heel snel gaat t.o.v. nieuwe informatie snel gevonden. Waarom begrijpt dan haast niemand dat de snelheid van informatie gevonden moet worden in het heden, en dat het het heden is wat met een snelheid van 300.000km/s  ( eigenlijk 1s/300.000km) continu toeneemt.

Eigenlijk is het niet zo moeilijk, licht toont de sporen uit het verleden waarbij wij in het heden zelf de nieuwe sporen trekken. De lichtsnelheid is de snelheid van tijd, maar het is niet het licht wat zo snel gaat. Het is de massa die volgens E=mc2  Energie is massa x snelheid  met een snelheid van 300.000km/s continu verder gaat in de tijd. Licht is slechts een spoor wat achterblijft.

Advertenties

2 Reacties op “De werkelijkheid bevindt zich letterlijk tussen uw oren, daar buiten is niets..

 1. NoSuit,NoHearts

  “De werkelijkheid bevindt zich letterlijk tussen uw oren, daar buiten is niets.”
  Dan bestaan jouw stilstaande fotonen dus ook niet in werkelijkheid. In jouw theorie bestaan dus stilstaande fotonen, waaruit je afleidt dat stilstaande fotonen niet bestaan. Zie je de tegenspraak in je eigen theorie? Of blijf je kijken of je een splinter in het ook van Einstein kan vinden?

  “Zo moet een Marsmannetje op 100 lichtjaar afstand ( hij is al lange tijd geleden vertrokken vanaf Mars maar heeft zijn roots behouden) nog zo’n 70 jaar wachten voordat hij eindelijk de 2e wereldoorlog op aarde ziet beginnen. Het is toch raar dat de wetenschap dit op e.a. manier niet begrijpt.”

  (je maakt een rekenfout: het marsmannetje moet nog zo’n 30 jaar wachten. Is verder niet zo belangrijk.)

  Hoe kom je erbij dat de wetenschap dit niet begrijpt? Dit begrijpt de wetenschap uitstekend, astronomen gebruiken dit ook om jonge melkwegstelsels te bestuderen (door ver weg te kijken).

  “De lichtsnelheid is de snelheid van tijd”
  Nee, daar ga je weer je oude fout in: de lichtsnelheid is de snelheid van licht. Kijk maar naar het woord: LICHTsnelheid. Anders had het wel tijdsnelheid geheten.

  “Energie is massa x snelheid”
  Dat zou zin E = m x c.
  De rest van de wereld gebruikt E = m x c x c, dus “Energie is massa x snelheid x snelheid”.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: